's Morgens werden nieuwe shirts aan de spelers overhandigd door sponsor Fysio Physical Performance.
's Morgens werden nieuwe shirts aan de spelers overhandigd door sponsor Fysio Physical Performance.

Winst en gelijkspel voor Achilles op G-handbaltoernooi

GORINCHEM - De dag begon in de Oosterbliek met een belangrijke gebeurtenis. 's Morgens werden nieuwe shirts aan de spelers overhandigd door sponsor Fysio Physical Performance. Tijdens het onlangs gehouden, goed bezette G-handbaltoernooi speelde Achilles een prima rol. Iedereen was enthousiast en had er zin in.

De eerste wedstrijd van Achilles tegen Westsite was een klapper. Het Amsterdamse doel werd prima verdedigd; de keeper was moeilijk te passeren. Na een 0-2 achterstand wist Achilles met flink doorzettingsvermogen op een gelijkspel (2-2) te komen bij het eindsignaal. Daisy, de Achilles-keepster, liet geweldige acties zien. Tegen Nijewijhe had Achilles moeite op gang te komen. Het tempo bleef laag, maar na twee sublieme reddingen van keepster Irma werd het team gemotiveerd. Door de goede verdediging kon de overwinning bij 5-3 gevierd worden.

Monsterzege

Een monsterzege werd door Achilles tegen SEW geboekt. Drie keer werd vanuit de hoek gescoord, omdat de Achillesspelers al snel doorhadden dat dit de zwakke kant van de keeper was. Achilles won met 6-1.

De wedstrijd tegen Only Friends sloeg alles. Een flinke overwinning werd het resultaat. In het begin van de wedstrijd was het een beetje mat. Wel stond Achilles met 4-2 voor, maar coach Miranda spoorde aan tot meer snelheid; het ging te traag. Achilles nam een sprint in handballen en eindigde in een prachtige zege van 9-4.

Geen enkel puntverlies had de Gorcumse ploeg. Een compliment is op zijn plaats voor de organisatie en de scheidsrechters die deze dag tot slagen brachten. Mede door steun van Fysio Physical Performance en de Dirk Kuyt foundation was het mogelijk om deze G-team handbaldag tot een succes te maken.


 


 

Meer berichten