De deuren van de nieuwe Verhage-vestiging in Gorinchem zijn dinsdag officieel geopend. Eigen foto
De deuren van de nieuwe Verhage-vestiging in Gorinchem zijn dinsdag officieel geopend. Eigen foto

Verhage opent veertigste vestiging in Hoog Dalem

Op dinsdag 5 maart zijn

GORINCHEM - De deuren van de nieuwe Verhage-vestiging in Gorinchem zijn dinsdag officieel geopend. De store is gevestigd in Hoog Dalem, in 't gelijknamige winkelcentrum dat het afgelopen jaar werd geopend. Het winkelcentrum ligt centraal in Oost-Gorinchem en heeft door de diversiteit aan winkels, de goede ontsluiting en bereikbaarheid, een regiofunctie voor de lokale bewoners.

De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemer Loes Overgaauw. Loes is geboren én woonachtig in Gorinchem en heeft ruim anderhalf jaar als bedrijfsleider gewerkt bij de Rotterdamse vestiging Verhage Beverwaard.

Tom Bijl, directeur Verhage Franchise Support, is trots op de opening van de veertigste Verhage-vestiging: "Het streven is om ieder jaar gestaag te groeien in aantal stores",  zegt hij. "Daarnaast willen wij ons als merk steeds nadrukkelijker profileren als allround eetgelegenheid, zodat jong en oud voor koffie, ontbijt, lunch, diner en afhalen bij ons aan het juiste adres is en blijft. Met deze nieuwe en inmiddels veertigste Verhage store zetten we wederom een stap in de juiste richting."

Opgericht in 1967

Verhage is een franchiseformule en werd opgericht in 1967. In ruim vijftig jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen, bestaande uit veertig restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers. Vorig jaar is Verhage op plaats 78 in de Misset Horeca Top-100 Grootste Bedrijven geëindigd.

Meer berichten