Nieuwe leden welkom bij Gorinchem Kring van VVAO

GORINCHEM - Ben je een vrouw woonachtig in Gorinchem en omgeving? Heb je een afgeronde hogere of universitaire opleiding en vind je het interessant om andere vrouwen te leren kennen, voor inspiratie, om iets te leren, voor steun en voor de gezelligheid? Kom dan eens kennismaken met leden van de afdeling Dordrecht/Gorinchem van de VVAO.

De VVAO, een netwerk voor hoger opgeleide vrouwen met 32 lokale afdelingen, zet zich onder andere in voor de positieverbetering van vrouwen en werkt aan hun 'empowerment'. In 2018 vierde de vereniging haar honderdjarig bestaan. De VVAO staat open voor vrouwen van alle leeftijden.

De afdeling Dordrecht/Gorinchem biedt veel mogelijkheden. Zo worden er afdelingsbijeenkomsten georganiseerd rond een bepaald thema en zijn er activiteiten binnen verschillende Kringen, zoals een filmkring, een theaterkring en diverse leeskringen. Er is volop gelegenheid om te netwerken.

Film bezoeken

De leden die in Gorinchem en omgeving wonen hebben sinds kort een eigen Kring voor leden die in en rond de stad wonen. Om samen bijvoorbeeld een film te bezoeken, een activiteit te ondernemen of gewoon samen iets te gaan drinken en van gedachten te wisselen. De vrouwen willen de Gorinchem Kring graag uitbreiden.

Wie belangstelling heeft voor deelname en de leden wil ontmoeten, kan op zondag 7 april om 15.00 uur vrijblijvend kennismaken bij La Caponnière, Kanselpoortweg 1 in Gorinchem.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen hun komst aanmelden via email op vvaokringgorinchem@gmail.com of door te bellen met Marijke op 06 47 28 80 05. Via de mail of telefonisch kan ook nadere informatie worden gevraagd. Website: www.vvao.nl

Meer berichten