Er kan worden gegolfd in het park. (Foto: Eline Lohman)
Er kan worden gegolfd in het park. (Foto: Eline Lohman) (Foto: )

Derde editie van Gorcum Open

Na het succes van de eerste edities vindt op vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei de derde editie van het golftoernooi Gorcum Open plaats. Organisator Natuurcentrum Gorinchem tovert het Gorinchemse Gijsbert van Andelpark om in een FUNgolfbaan voor 1 dag. 

Door Eline Lohman

GORINCHEM - De vrijdag, 17 mei, is een netwerkdag voor bedrijven. Daarnaast is het toernooi dit jaar uitgebreid naar de zaterdag, 18 mei; een familiedag voor jong en oud, vertelt operationeel locatieleider Nathalie van den Bosch. "Het leuke aan dit FUN(draising) golfevenement is dat het voor zakelijke gasten een unieke manier is om te netwerken. Daarnaast is het natuurlijk heel bijzonder om te kunnen golfen zo midden in een prachtig stadspark. Ontspannen een balletje slaan onder het genot van een hapje en een drankje en toch nieuwe connecties leggen met allerlei bedrijven uit Gorinchem en omstreken. Wie weet wat voor mooie samenwerkingen hier uit voortkomen."

Het Natuurcentrum werkt in de organisatie van dit toernooi samen met onder andere Golfclub Almkreek, Dutch Golf Club Fitter, Visscher Autogroep, het Da Vinci College, Catering EETcetera en Wereld van Morgen. Nathalie: "Met het bedrag dat met het golftoernooi wordt opgebracht kan het Natuurcentrum zorgen voor nóg betere ontmoetingsmogelijkheden, zodat gezinnen uit de omgeving maar zeker ook zakelijke gasten kunnen blijven genieten van de mogelijkheden die het Natuurcentrum biedt."

Iedereen kan volgens Nathalie meedoen aan het evenement, ook wie geen golfervaring heeft. "Dat is ook zo leuk aan de editie van dit jaar: niet alleen zakelijke gasten maar ook particulieren kunnen deelnemen aan het golftoernooi. Net als vorig jaar is de vrijdag, 17 mei, speciaal voor de zakelijke markt. Nieuw is dit jaar het golftoernooi voor particulieren op zaterdag 18 mei. Ook voor gezinnen is dit een ideaal uitstapje want aan de kinderen is gedacht. Met speciale kindergolfclubs en lichte ballen kunnen kinderen op zaterdag vanaf 14.00 uur deelnemen. Voor beide dagen is golfervaring niet nodig. Wij zorgen voor duidelijke aanwijzingen en voldoende begeleiding op de baan. Er zit natuurlijk zeker een uitdaging in! Maar dat is juist ook wat het zo leuk maakt. Wij zorgen er met aangepaste materialen, zoals lichte, drijvende ballen, voor dat bezoekers veilig en vrijuit kunnen spelen. Het parcours is zo ontworpen dat het rekening houdt en zelfs gebruik maakt van alle 'obstakels' die we tegen komen. Hierdoor is een parcours ontstaan dat speels, afwisselend, leuk en uitdagend is. "

Voorgaande jaren is het evenement goed ontvangen, zegt de operationeel locatieleider. "De afgelopen jaren heeft Gorcum Open al veel lovende reacties ontvangen. Daarnaast zijn bezoekers erg positief over het parcours dat we ieder jaar weer vernieuwen en nog leuker maken. Met deze positieve geluiden vanuit de zakelijke markt willen wij particulieren dit leuke evenement niet langer onthouden." Zakelijke en particuliere spelers kunnen zich inschrijven via info@ncgorcum.nl of op www.gorcumopen.nl. Deelnemers kunnen zich tot op de dag zelf, tot 10.00 uur aanmelden.
 

Meer berichten