Brede School Lingewaard en WASKO Dikkertje Dap hielden tijdens de Koningsspelen een sponsorloop. Eigen foto
Brede School Lingewaard en WASKO Dikkertje Dap hielden tijdens de Koningsspelen een sponsorloop. Eigen foto (Foto: )

Sponsorloop levert 6920 euro voor KiKa op

ARKEL - Brede School Lingewaard en WASKO Dikkertje Dap hebben tijdens de Koningsspelen, op vrijdag 12 april, een sponsorloop gehouden.  De loop stond volledig in het teken van Stichting Kinderen Kankervrij. Samen met marathonloper Laurens Vonk, die zijn marathons voor KiKa loopt, werd deze sponsorloop georganiseerd. Opbrengst: 6920 euro.

KiKa doet onderzoek naar kinderkanker om ervoor te zorgen dat meer kinderen beter geholpen kunnen worden. De deelname aan deze sponsorloop was een logische keuze voor Brede School Lingewaard en WASKO Dikkertje Dap. Zij hebben zich hier met volle overgave voor ingezet. Alle leerlingen hebben geld ingezameld, waarna er met veel enthousiasme en gedrevenheid is gelopen. Uiteraard onder luide aanmoediging van vele supporters.

Fantastische ochtend

De sponsorloop was volgens de organisatoren een groot succes: "Met behulp van vele vrijwilligers en een aantal sponsoren werd het een fantastische ochtend. De leerlingen hebben een sportieve prestatie neergezet. Zij hebben door middel van de sponsorloop stilgestaan bij het feit dat rennen, fietsen, spelen en sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is."

De kinderen hebben voor een geweldig opbrengst gezorgd. De Lingewaard en Dikkertje Dap zijn dan ook heel trots dat zij een bedrag van 6920 euro konden overmaken aan KiKa. De organisatie van KiKa is uiteraard erg blij met deze grote donatie.

Meer berichten