Het team van de Gorkumse Fietskoerier haalt de nieuwe programmaboekjes op bij de dames van Theater Peeriscoop. Eigen foto
Het team van de Gorkumse Fietskoerier haalt de nieuwe programmaboekjes op bij de dames van Theater Peeriscoop. Eigen foto

Samenwerking Peeriscoop en Gorkumse Fietskoerier

GORINCHEM - Het is ieder jaar een spannend moment als de Peeriscoop-brochure van het nieuwe seizoen uitkomt. En dit jaar is het éxtra spannend, want voor het eerst worden 7500 extra exemplaren huis-aan-huis verspreid in de binnenstad en buitenwijken van Gorcum.

Theater Peeriscoop heeft voor de verspreiding van de nieuwe brochure contact gezocht met de Gorkumse Fietskoerier. Eigenaar Marcel Herrewijn is een vaste bezoeker van het theater, dus de keuze was logisch. Zeker ook gezien het feit dat duurzaamheid bij Theater Peeriscoop hoog in het vaandel staat.

Benieuwd

Theater Peeriscoop is heel benieuwd hoe er door Gorcum gereageerd wordt. 'We hebben een afwisselend programma samengesteld, waar voor ieder wat wils is',  aldus een woordvoerder.

Van 'veteraan' Viggo Waas tot debutant Algaith Alsamuraii, van klassiek (ligconcert van Jeroen van Veen) tot Jazz (Jeroen Zijlstra). En op speciaal verzoek speelt Fred Delfgaauw op 7 november nog één keer zijn Paradijsvogels tijdens de Theaterverwenmiddag.

Gorcumers met een Nee-Nee sticker zullen het nieuwe programmaboekje niet in de bus krijgen. Zij kunnen een boekje ophalen bij het theater of een mailtje sturen naar info@peeriscoop.nl 

Het programma staat ook online op www.peeriscoop.nl Daar kunnen ook de kaartjes worden besteld. Liever telefonisch? Bel met 0183 690022.

Meer berichten