Aan de Bedrijven werd in een feestelijke bijeenkomst als welkomstgeschenk het gesigneerde boek uitgereikt; 'Tien eeuwen Gorinchem, Geschiedenis van een Hollandse stad'. Eigen foto
Aan de Bedrijven werd in een feestelijke bijeenkomst als welkomstgeschenk het gesigneerde boek uitgereikt; 'Tien eeuwen Gorinchem, Geschiedenis van een Hollandse stad'. Eigen foto (Foto: )

Stichting Vrienden van het Gorcums Museum verwelkomt zes Bedrijfs Vrienden

GORINCHEM - De Stichting Vrienden van het Gorcums Museum krijgt al ruime tijd steun van particuliere vrienden. Sinds afgelopen vrijdag is ook de steun en betrokkenheid van het Gorcums Bedrijfsleven bij het Museum nog eens extra duidelijk geworden. De Stichting Vrienden van het Museum verwelkomde zes Bedrijven als Vriend.

Aan de Bedrijven werd in een feestelijke bijeenkomst als welkomstgeschenk het gesigneerde boek uitgereikt; "Tien eeuwen Gorinchem, Geschiedenis van een Hollandse stad". De bedrijven die de spits afbeten om Bedrijfs Vriend te worden zijn: DHC Advocaten; Damen Shipyards Group; Hotel Goud en Zilver; G&O Verstegen accountants; Visser& Visser Accountants; en Stichting Strand Links. Elke Bedrijfs Vriend heeft een naamsvermelding op het lcd-scherm in de entreehal gekregen. Daarnaast worden adviezen en ideeën ter harte genomen, bijvoorbeeld ideeën over het gebruik van het mooie monumentale auditorium in het Museum.

Warm hart

De Bedrijven steunen het Museum omdat ze de stad een warm hart toedragen. De afwisseling aan exposities en bijzondere evenementen in het Museum, met de betrokkenheid daarbij van een enorme groep actieve vrijwilligers maakt de stad leefbaar en aantrekkelijk. Een stad die personeel en bezoekers kan trekken en behouden. Aanmelden als Bedrijfs Vriend is mogelijk voor kleine en grote bedrijven. Dit kan via de website of door het zenden van een mail aan vriendengorcumsmuseum@gmail.com

Meer berichten