Puck Fillekes: "In mijn werk ben ik altijd op zoek naar de dialoog."
Puck Fillekes: "In mijn werk ben ik altijd op zoek naar de dialoog."

Puck Fillekes nieuwe directeur bij de gemeente Gorinchem

GORINCHEM - Het college van B&W heeft besloten om Puck Fillekes per 1 september aan te stellen als directeur bij de gemeente Gorinchem. Zij vormt daarmee samen met de in december 2018 aangetreden gemeentesecretaris Caroline Bos de directie van de ambtelijke organisatie. Puck Fillekes is nu bestuurder in Rotterdam van een koepel van negen gezondheidscentra.

Puck Fillekes komt uit Gorinchem en heeft in Maastricht Gezondheidswetenschappen gestudeerd. Na haar studie heeft ze achtereenvolgens bij de GGD in Purmerend en het Trimbos-instituut gewerkt en was ze ruim 14 jaar directeur van de Huisartsenpost in Gorinchem. De afgelopen drie jaar werkte ze in Rotterdam als bestuurder van een koepel van negen gezondheidscentra om wijkgerichte zorg te bieden aan ruim 65.000 burgers. In deze functie heeft ze veel ervaring opgedaan met organisatieontwikkeling, fusie- en cultuurtrajecten en de ontwikkeling van netwerken.

Dialoog

Puck Fillekes: "In mijn werk ben ik altijd op zoek naar de dialoog. Ik geloof in de kracht van samenwerken en met elkaar in gesprek blijven. Ik kijk er enorm naar uit me in te zetten voor onze prachtige stad Gorinchem om met elkaar de stad, die mij zo na aan het hart ligt, nog mooier, prettiger en veiliger te maken."

Ambtelijk verantwoordelijk

Als directeur is ze ambtelijk verantwoordelijk voor de teams Onderwijs en Leefbaarheid, Dienstverlening, Samenleving, Informatie en Ondersteuning, Advies en Veiligheid en Toezicht.

Meer berichten