Hoe ver gaat Britt Anne Klijn voor één jaar gratis wonen?

GIESSENBURG - Studentenkamers zijn schaars en daarom regelen dj's Barend van Deelen en Daniel Lippens een woning voor één van de 538-luisteraars. Britt Anne Klijn uit Giessenburg maakt kans op de gratis studentenkamer. Op woensdag 26 juni neemt zij het in Rotterdam op tegen een andere fanatieke student. Met als opdracht: zoveel mogelijk bizarre items van een lijst verzamelen, die ieder goed zijn voor één punt. De student met de meeste punten is door naar de finale op donderdag 27 juni 's avonds in de radioprogramma's van Barend en Daniel.

538-dj Barend van Deelen: "Volgende week maandag, dinsdag en woensdag nemen iedere avond twee studenten het tegen elkaar op in Eindhoven, Den Haag en Rotterdam. De winnaar kwalificeert zich voor de finale bij 538 waar ze strijden om de ultieme hoofdprijs: één studiejaar lang gratis wonen in één van The Student Hotels in Nederland! Hoe vet is dit? Scheelt ze een vermogen en deze kans krijgen ze maar één keer!"

538-dj Daniel Lippens: "We geven die kamer natuurlijk niet zomaar weg, ik ben heel benieuwd hoe ver de studenten gaan in het verzamelen van de bizarre items! Wat ze moeten verzamelen houden we nog even geheim. Het blijft natuurlijk niet bij een afwasborstel en toiletrolhouder, er zitten behoorlijk wat gekke combinaties en verrassingen tussen."
 

Meer berichten