Zelfs burgemeester Reinie Melissant-Briene leverde als 'mystery guest' enthousiast haar bijdrage en kreeg daar zeer lovende reacties op. Foto: Henk Ganzeboom
Zelfs burgemeester Reinie Melissant-Briene leverde als 'mystery guest' enthousiast haar bijdrage en kreeg daar zeer lovende reacties op. Foto: Henk Ganzeboom (Foto: Henk ganzeboom)

Lionsclub Gorinchem e.o. blij met Gorcumse Geheimen

GORINCHEM - Honderden mensen uit Gorinchem en van ver daarbuiten verzamelden zaterdagavond bij Theater de Vijfzinnen om zich tijdens een wandeling van vier kilometer in groepen onder leiding van een gids deelgenoot te laten maken van de Gorcumse Geheimen. Vertellers, dansers en muzikanten voerden op onvermoede plekken in de vesting kleine voorstellingen op en het publiek was opgetogen. Zelfs burgemeester Reinie Melissant-Briene leverde als 'mystery guest' enthousiast haar bijdrage en kreeg daar zeer lovende reacties op.

Het initiatief van Lionsclub Gorinchem & Omstreken, waarbij het concept ontwikkeld werd door theatermaker Roy Grünewald - die bij aanvang ook als stadsomroeper een rol speelde - leverde een mooi bedrag op van minimaal 6000 euro. De volledige opbrengst van dit evenement gaat naar KIKA en het Gorcumse inloophuis De Blauwe Anemoon.

Groot succes

De hechte Lionsclub is nog groeiende, maar heeft met zeer gemotiveerde leden, de artiesten die gratis hun bijdrage leverden en veel vrijwilligers deze avond in alle opzichten tot een groot succes weten te maken.

Meer berichten