Iedereen is welkom om deze ontmoeting bij te wonen en de klassieke Dafs en Volvo's van dichtbij te bekijken. Eigen foto
Iedereen is welkom om deze ontmoeting bij te wonen en de klassieke Dafs en Volvo's van dichtbij te bekijken. Eigen foto (Foto: )

Dafs en Volvo's bekijken op Papland

GORINCHEM - Terwijl de Fransen op die dag van hun Nationale feestdag genieten, is er op zondag 14 juli ook een heuglijk feit in de regio Gorinchem. De evenementencommissie van de Daf Club Nederland (DCN) organiseert namelijk samen met DRT een uniek treffen.

Een evenementencommissie hoeven we niet toe te lichten, maar wat is DRT? DCN mag zich, in tegenstelling tot veel andere klassieke autoclubs, verheugen in een toenemend aantal jonge clubleden. Deze hebben een (app) groep opgericht, die DRT heet. DRT staat voor Daf Rainbow Team. Rainbow vanwege de verschillende kleuren Dafs van de oprichters. De groep bestaat inmiddels uit ruim dertig enthousiaste, jeugdige Daffers en Volvisten (Volvo-enthousiasten).

De DRT stelt zich graag voor aan de rest van DCN om kennis te maken. En om elkaars Dafs en Volvo's - met variomatic - te bewonderen. Het wordt een evenement voor jong en oud.

Staal Classic Center

De dag start met koffie bij Staal Classic Center (Papland 13b) in Gorinchem, waar de DRT zich voorstelt en op veel publiek rekent. Na de koffie wordt - om 13.00 uur - gezamenlijk een mooie toertocht gereden door onder meer de Brabantse Biesbosch en de vele pittoreske dorpjes daar omheen.

Iedereen is welkom om deze ontmoeting bij te wonen en de klassieke Dafs en Volvo's van dichtbij te bekijken. Het begint om 11.00 uur. Om 13.00 uur vertrekt de stoet.

Meer berichten