Er was veel belangstelling voor de opening. (Foto: Privé)
Er was veel belangstelling voor de opening. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Boerderijwinkel Symbiose reikt tijdens opening al 100ste pas uit

NOORDELOOS  - Op zaterdag 7 september is de zelfservice boerderijwinkel Symbiose in Noordeloos geopend. Martine Vonk, geboren en opgegroeid in Goudriaan kreeg de eerste kakelverse eieren en elektronische sleutel officieel overhandigd. Onder grote belangstelling deelde Martine haar overtuiging van het biologisch gedachtegoed en haar enthousiasme voor het "samen leven" (Symbiose) dat met de nieuwe boerderijwinkel in Noordeloos is ontstaan. Martine opende de winkel op feestelijke wijze.

Na de officiële opening trok de winkel van Symbiose de hele dag door bezoekers. Onder het genot van een lekker kopje soep, stukje kaas en broodje stoofvlees uit eigen winkel kreeg iedereen de mogelijkheid om met de winkel en Symbioseboeren Kees en Maria, Bas, Tineke en Jeanette, René, Anja, Rokus en Nelie kennis te maken. Tegen alle verwachtingen in werd op de eerste dag al een 100ste elektronische sleutel aan de 100ste klant uitgereikt! 

Het aanbod van Symbiose bestaat uit onbespoten fruit en groenten uit het seizoen, biologisch-dynamische kaas, biologisch ossenvlees en biologisch lamsvlees, duurzame eieren, sappen en honing. Klanten met een eigen elektronische sleutel kunnen van maandag t/m zaterdag, 24 uur per dag in de winkel terecht. Op zaterdagochtend is de winkel van 10.00 tot 12.00 uur open en bemand voor geïnteresseerden die nog geen eigen sleutel hebben. De winkel is op Nieuwendijk 11 centraal gelegen aan de N214 naast SV Noordeloos.

Kees en Maria, Bas, Tineke en Jeanette, René, Anja, Rokus en Nelie willen alle belangstellenden die tijdens de opening aanwezig waren hartelijk bedanken. Alle 115 nieuwe klanten: van harte welkom!  Wat zijn we als Symbioseboeren blij met zoveel positieve reacties en wat fijn dat we zoveel elektronische sleutels konden uitdelen. Een zeer geslaagde dag! Wilt u meer informatie over de Symbiosewinkel of een sleutel aanvragen? Kijk dan op de website: www.symbioseboeren.nl.
 

Meer berichten