Het team van Etos aan de Hoogstraat in Gorinchem. (Foto: Eline Lohman)
Het team van Etos aan de Hoogstraat in Gorinchem. (Foto: Eline Lohman) (Foto: )

Vernieuwde Etos is heropend

Het Etos-filiaal aan de Hoogstraat in Gorinchem is dinsdag heropend. Na een grondige verbouwing heeft de zaak weer een frisse, vernieuwde look. Nog tot en met zaterdag is er elke dag een mooie actie: de eerste 25 klanten die minimaal 20 euro besteden bij Etos, krijgen een goodie bag ter waarde van 30 euro.

Door Eline Lohman

GORINCHEM – Wie de hernieuwde Etos in Gorinchem binnenstapt, merkt direct dat er van alles in de winkel is veranderd. De muren hebben een fris wit kleurtje kregen, de zaak oogt meer ruimtelijk en het assortiment is uitgebreid. Bedrijfsleider Lizette van der Lek loopt trots door de winkel. "Deze Etos heeft een heel nieuwe look. Dat was nodig, want het was een verouderde zaak. We hebben meer schappen gekregen, zodat we bijvoorbeeld een groter aanbod aan make-up kunnen aanbieden aan onze klanten. In de make-up hoek hebben we ook wandpresentaties, waardoor de make-up afdeling echt heel gaaf geworden is."

Voor de verbouwing ging het complete interieur eruit en kwam er een nieuw interieur in. Ook de buitenkant van de zaak werd onder handen genomen. Het monumentale pand heeft nog wel de authentieke details die voorheen ook al te zien waren, zoals de karakteristieke ramen die middenin de zaak nog te zien zijn. De winkel moest vanwege de verbouwing wel een dikke week de deuren gesloten houden, maar het resultaat mag er zijn, zegt Lizette. "We hebben nieuwe producten erbij gekregen, zoals een breder doucheassortiment, dat meer op de wensen van nu is ingespeeld. Ook hebben we proteïneshakes – een populair product. We spelen meer in op het gezin, met een groter aanbod aan lifestyle-producten en artikelen die met sporten te maken hebben. Zoals de producten van Solgar: natuurlijke multivitaminen waar we als personeel ook dagcursussen voor volgen, om onze klanten hier goed over te kunnen adviseren. We zijn heel enthousiast over dit product."

Het filiaal in Gorinchem sluit nu mooi aan bij de Etos-vestigingen die al een dergelijke make-over gehad hebben. Om dit te vieren, is de Etos in de Hoogstraat gisteren feestelijk heropend, waarbij mensen gelijk een kijkje konden nemen in de vernieuwde zaak. Nog tot en met zaterdag is er elke dag een mooie actie: de eerste 25 klanten die minimaal 20 euro besteden bij Etos, krijgen een goodie bag ter waarde van 30 euro. Wie de vernieuwde winkel bezoekt, zal de service van voorheen nog steeds ervaren, volgens Lizette. "Wij staan echt voor service. Dat betekent dat we de mensen blijven aanspreken en dat we een echte servicewinkel blijven, waarbij de medewerkers een adviserende rol hebben. Het mooie is dat Etos dit jaar 100 jaar bestaat. We zijn er trots op dat wij in dit jubileumjaar zo'n mooie, frisse winkel hebben gekregen. Een genot om in te mogen werken! Het is heel stijlvol geworden."

Meer berichten