Een mooie opbrengst. (Foto: Privé)
Een mooie opbrengst. (Foto: Privé)

Rommelmarkt Vuren brengt 9.515 euro op

VUREN - De 44ste uitgave van de rommelmarkt in Vuren heeft zaterdag 14 september het prachtige bedrag van € 9.515,- opgebracht. Een bijzonder mooie netto-opbrengst in nauwelijks 4 uurtjes. De organisatoren kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en bovenal gezellige rommelmarkt, waarvan de opbrengst naar het onderhoudsfonds van de Thaborkerk gaat. 

Na een week van 'rommel' ophalen en uitzoeken, waren ook vrijdagavond en zaterdag in alle vroegte vrijwilligers in de weer om de locaties in te ruimen en de kramen in te richten om op tijd klaar te zijn voor de opening door ds. Rob Visser om even voor negen uur. Mede dankzij het fantastische weer stonden al vele bezoekers ver voor negenen voor de deuren en dranghekken te popelen om als eersten op jacht te gaan naar misschien wel iets waardevols tussen de veelal tweedehandse artikelen. De zon scheen rijkelijk en daarom bleef het de hele ochtend druk in De Koels, in de Molenlaan en in en rondom de Thaborkerk. De rommelmarkt verliep naar wens – de organisatie was prima geregeld - en een opbrengst van € 9.515,- is voor alle vrijwilligers van de Thaborkerk een kroon op het vele werk. 

Er zaten 125 aardappels in de kist. Zowel Jan Looijen als senior aardappelboer Gerrit van de Giessen hebben het juiste aantal geraden, maar Jan Looijen mocht van Gerrit de aardappels mee naar huis nemen. De kassabon gaf € 57,26 aan. Rianne Zijderveld-Sterk zat het dichtst bij het bedrag en werd de winnares van de tas met boodschappen. De uitslag van de verloting van de handwerkkraam (maisgele loten) is 801 – 804 – 814. De prijzen van de maisgele loten kunnen iedere woensdagmiddag afgehaald worden in de bijzaal van de Thaborkerk. De uitslag van 'De groene en roze Verloting' is 343 groen, 504 groen, 653 groen, 730 groen, 802 groen, 912 groen en 639 roze. De prijzen van de groene en roze loten kunnen worden afgehaald bij Bets den Adel, Lindelaan 4 (tel.: 0183-630647).  


 

Meer berichten