Ontbijten met elkaar. (Foto: Jannette Boogaard)
Ontbijten met elkaar. (Foto: Jannette Boogaard) (Foto: Jannette Boogaard)

Ondernemers welkom bij Prinsjesdagontbijt in Gorinchem

GORINCHEM - Tijdens het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser worden ondernemers bijgepraat over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota. Dit jaar wordt het Prinsjesdagontbijt in Gorinchem in samenwerking met de Rabobank georganiseerd. Op donderdag 26 september 2019 zijn ondernemers en relaties van harte welkom aan Einsteinstraat 2 in Gorinchem van 7.30 tot 9.00 uur.

Wim Pietjouw RB FFP, fiscalist bij Visser & Visser, geeft een presentatie met een heldere toelichting over de gevolgen van de plannen van het kabinet voor ondernemers. Ester Barendregt, hoofd RaboResearch Nederland, verkent de kabinetsplannen betreffende de koopkracht, het welzijn van Nederlanders op lange termijn en de vastgelopen huizenmarkt. Ook is er gelegenheid voor de aanwezigen om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt. Het belooft een interessante en boeiende bijeenkomst te worden. Aanmelden voor het Prinsjesdagontbijt kan via www.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt2019.

De Prinsjesdagbijeenkomsten van Visser & Visser zijn inmiddels een jarenlange traditie. Dit jaar vinden de bijeenkomsten plaats op vijf locaties in Nederland: Apeldoorn, Gorinchem, Gouda, Stellendam en Ridderkerk.

Meer berichten