Wij heimweeën naar een tijd waarin diskwalificatie weer hip is. Een tijd waarin wij zélf de regie in handen hebben. (Foto: Privé)
Wij heimweeën naar een tijd waarin diskwalificatie weer hip is. Een tijd waarin wij zélf de regie in handen hebben. (Foto: Privé) (Foto: )

Film en theater in Theater 't Pand

Er zijn weer diverse voorstellingen in Theater 't Pand te zien.

GORINCHEM - Vrijdag 5 oktober om 20.30 uur: Flip Noorman zingt Leonard Cohen. Kaarten kosten € 10. Na het overlijden van Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten is hij gezwicht om het programma nu ook in het theater te brengen. Bijgestaan door zijn voltallige band "De Noormannen" of in trio bezetting brengt hij nu zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: "Leve Flip Cohen".

Zaterdag 6 oktober om 20.30 uur: Spruijt en Opperman – Heimweeën. Kaarten kosten € 10. 'Wat heeft de jeugd van tegenwoordig het toch goed.' True! Maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn... We baden niet alleen in luxe, néé, we verdrinken erin. En daarom heimweeën we. Wij heimweeën naar een tijd waarin diskwalificatie weer hip is. Een tijd waarin wij zélf de regie in handen hebben.

Dinsdag 8 oktober is er Filmhuis en Filmcafé om 14.15 en 20.15 uur. Entree € 8.00 incl. kopje koffie of thee. Beautiful Boy: Journalist David Sheff woont samen met Karen met wie hij twee kinderen heeft. En hij onderhoudt een goede band met zijn zoon Nic uit zijn huwelijk met Vicki. Zijn leven stort in wanneer hij tot de ontdekking komt dat Nic met een crystal meth-verslaving worstelt en hij probeert alles om het leven van zijn zoon te redden.

Meer berichten