Horeca-gelegenheden in de gemeente Gorinchem genomineerd

GORINCHEM - De Nederlandse Horeca Prijzen zijn dé felbegeerde awards voor de horeca-gelegenheden die volgens hun gasten in hun eigen gemeente een titel verdienen. Er zijn in de gemeente Gorinchem 6 categorieën waar horeca-ondernemers zich nog voor kunnen aanmelden.
De winnende horeca-gelegenheden in Gorinchem kunnen ook proviniciewinnaar worden. Een vakjury bepaalt wie de landelijke titels mogen voeren. Inwoners van Gorinchem mogen vanaf 14 oktober stemmen op hun favoriete horeca-gelegenheid
"Er zijn op voorhand een aantal horeca-gelegenheden genomineerd in de gemeente Gorinchem. Echter, horeca-ondernemers kunnen zich nog aanmelden om gratis deel te deelnemen, aldus Niels Groot van Vote Company dat de verkiezing samen met Horeca Netwerk, Gastronomie, Horeca Vizier, Studio's Aalsmeer en de DJ's van Radio 538 organiseert.
Bij het stemmen mogen de gasten van de deelnemende horeca-gelegenheden cijfers geven voor de prijs/kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid. Voor deelnemende horeca-gelegenheden levert de verkiezing positieve aandacht, trotse medewerkers en nieuwe gasten op".
Horeca ondernemers in de gemeente Gorinchem kunnen zich nu gratis aanmelden voor de verkiezing via www.horecaprijzen.nl.

Meer berichten