Speeddates bij De Lange Wei

HPPRNAAR/BOVEN-HARDINXVELD - De Lange Wei zoekt collega's met passie voor zorg. Daarom zijn er in oktober weer speeddates. Kom ook langs! We maken kennis met elkaar en samen verkennen we in korte tijd of jouw wensen en ambities in het plaatje van De Lange Wei passen.

Werken in de zorg is méér dan een baan. Jouw werk betekent écht iets voor een ander. Kom vrijblijvend kennismaken met De Lange Wei als jouw toekomstige werkgever. Je gaat in gesprek met één van onze medewerkers over de vele mogelijkheden: van  Verzorgende IG (intramuraal of in de wijk) tot Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning en van Leefplezier Assistent tot aan BBL-Leerlingen. Pas jij in ons plaatje? Dan ben jij straks misschien onze nieuwe collega!

Een goede profielfoto is belangrijk, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar werk. Kom je speeddaten, dan kun je meteen gratis een mooie profielfoto van jezelf laten maken. 

Wanneer en waar?

Zaterdag 12 oktober, Tijd: 09.30-11.30 uur. Locatie: De Zes Molens, De zes molens 2 in Hoornaar

Donderdag 31 oktober, Tijd: 17.30-19.30 uur. Locatie: De Lange Wei, Rembrandthof 85 in Boven-Hardinxveld

Meer weten?

Heb je vragen of wil je weten of het zin heeft om langs te komen? Schroom niet om contact op te nemen met Cynthia Brouwer, recruiter van De Lange Wei. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0184-678022 of per e-mail via sollicitaties@delangewei.nl.

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 65 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.

Meer berichten