Nieuw Dalem viert komst nieuwe winkels

GORINCHEM - Met de komst van drie nieuwe winkels is Nieuw Dalem helemaal compleet en dat viert het winkelcentrum deze maand met twee gezellige evenementen voor jong en oud. Zo wordt er op 12 oktober een bijzondere proeverijwandeling georganiseerd om kennis te maken met het vernieuwde winkelaanbod. Op 19 oktober wordt vervolgens de herfstvakantie ingeluid met allerlei leuke kinderactiviteiten: van workshops en minimakeovers tot een meet & greet met Angry Birds.

Naast de vele bekende gezichten op Nieuw Dalem is het winkelaanbod onlangs met maar liefst drie nieuwe winkels uitgebreid. Zo kan men voortaan bij Lena Supermarkt terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als een brede selectie buitenlandse specialiteiten. Onlangs verrichte de burgemeester de feestelijke opening van Greek Food Market, de nieuwe winkel en traiteur waar je voor alle specialiteiten uit de Griekse keuken terechtkunt. Tenslotte opent Groen- en Kadowinkel Anne-Fleur, naast haar winkel in Herwijnen, binnenkort een tweede vestiging op Nieuw Dalem, met een uitgebreide keuze uit planten, boeketten en cadeaus voor in en om het huis.

Evenementen voor jong en oud
Met de komst van deze drie winkels is het winkelaanbod van Nieuw Dalem compleet. Reden voor het winkelcentrum om haar bezoekers deze maand niet alleen op vele mooie aanbiedingen te trakteren, maar ook op een tweetal sfeervolle evenementen:

Proef Nieuw Dalem 12 oktober
Tijdens deze proeverij op zaterdag 12 oktober legt winkelcentrum Nieuw Dalem de rode loper uit om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe winkels en het uitgebreide aanbod. Tijdens deze sfeervolle wandeling kunnen bezoekers genieten van heerlijke hapjes, drankjes, livemuziek en mooie aanbiedingen, aangeboden door de ondernemers van Nieuw Dalem. En uiteraard is het mogelijk om de wandeling over de rode loper onderweg even te onderbreken voor een uitgebreider bezoek aan een of meerdere winkels.

Kidsfun 19 oktober
Op zaterdag 19 oktober staan de kinderen van Gorinchem in de spotlights en is er voor hen van alles te zien en te doen. Zo kunnen ze meedoen aan diverse workshops, zoals cupcakes maken, vogelhuisjes bouwen, ambachtelijk bakken of knutselen met bloemen. Maar ook kunnen kinderen leren hoe ze met stokjes moeten eten en kunnen ze zich laten schminken, nagels laten decoreren of hippe glittertattoos laten zetten. En goed nieuws voor de liefhebbers van de populaire games en bioscoopfilms van Angry Birds, want ook Red is deze middag aanwezig voor een meet & greet en zal met zijn fans op de foto gaan.

Alle activiteiten op 12 en 19 oktober vinden plaats tussen 12.00 en 17.00 uur en zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

Over winkelcentrum Nieuw Dalem
Dankzij het complete winkelaanbod van winkelcentrum Nieuw Dalem, gevestigd aan het Doctor H.B. Wiardi Beckmanplein in Gorinchem-Oost, kan men hier niet alleen terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar voor alles op het gebied van food, beauty én home decoration. Dankzij de ruime, gratis parkeergelegenheid direct voor het winkelcentrum is het bovendien ook met de auto zeer goed bereikbaar.

Meer berichten