Concert koren in Grote Kerk Gorinchem

GORINCHEM - Op vrijdag 11 oktober zal het IKK Nieuwpoort-Langerak, samen met het Chr. Regiokoor Fiducia uit Ede o.l.v. dirigent Peter Burger, het oratorium "Het Nieuw Jeruzalem" uitvoeren in de Grote Kerk in Gorinchem. Aanvang 20.00 uur.

In dit oratorium van Johan Bredewout volgen we in grote lijnen het visioen van de apostel Johannes uit de Openbaring van Johannes. De muziek wordt afgewisseld met teksten uit het Oude Testament en de Evangeliën. Dit prachtige muziekstuk wil een uitdrukking zijn van het intense verlangen van de gelovigen van alle tijden, die vertrouwend op Gods Woord, uitzien naar de dag waarop Zijn Rijk van vrede en gerechtigheid zal aanbreken. Kom Here Jezus kom! In het programma is veel plaats voor samenzang. Medewerkenden zijn: André van Vliet orgel, Johan Bredewout vleugel, Arjan en Edith Post trompet, Elsemarieke den Hartogh fluit, ds Henco Lopers liturg.

Entree: €15,00, kind t/m 12 jaar €5,00 en voorverkoop €12,50.
Kaarten verkrijgbaar bij Boekhandel Ritmeester Gorinchem, Boekhandel de Fakkel Leerdam of reserveren via www.ikknieuwpoort-langerak.nl.

Meer berichten