Maak kennis met JCI Gorinchem

GORINCHEM - Op dinsdagavond 15 oktober organiseert JCI Gorinchem een netwerkborrel vanaf 20.00 uur in de Groote Sociëteit aan Eind 26 in Gorinchem.

Op deze avond zijn geïnteresseerden van harte welkom om gratis kennis te maken met JCI Gorinchem en haar leden. Zij zijn een groep van jonge ondernemende mensen tot 40 jaar die hun sociale en zakelijke netwerken intensief willen versterken en uitbouwen. Dit doen ze door leerzame activiteiten te ondernemen en organiseren, maar ook door een steentje bij te dragen aan goede doelen of lokale initiatieven. Denk hierbij aan workshops en trainingen bijwonen, bedrijfsbezoeken, maar ook aan het opzetten van grote evenementen, zoals Ballen op de Wallen (golftoernooi op de stadswallen van Gorinchem), het Groot Gorcums Dictee en de Gorcumse Rally. Ook het Winterfestijn en de Lingehavenconcerten zijn van origine projecten van JCI Gorinchem. Het bijwonen van de netwerkborrel is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via gorinchem@jci.nl

Sinds 1969

JCI Gorinchem (ook wel bekend als Junior Kamer Gorinchem) is in 1969 opgericht en is een onderdeel van JCI Nederland, een netwerkorganisatie voor jonge ondernemende mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen en actief willen bijdragen aan de maatschappij. JCI is een internationale organisatie met circa 170.000 leden in ongeveer 116 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er circa 100 kamers met ongeveer 2000 leden. De organisatie is niet politiek of religieus gebonden.

Meer berichten