Stefano Keizers naar theater 't Pand

GORINCHEM - Theater 't Pand (Korenberus 3-5) hefet dezer dagen het volgende te bieden: vrijdag 15 november, aanvang 20.30 uur, inkom 10 euro: Try-out Cameretten Festival 2019. Keihard lachen om de topcabaretiers van morgen.

Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland! Al 54 jaar lang zetten de grootste cabarettalenten hier hun eerste stappen. Zo hebben duizenden mensen onder andere Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Jandino Asporaat en Patrick Laureij zien vallen en weer opstaan! Laat je vanavond verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers die zich klaarstoomt voor de zinderende halve finale. Mis het niet en volg de halve finalisten in hun strijd om de felbegeerde winst van het oudste cabaretfestival van Nederland!

In 1966 organiseert een groep studenten een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Het festival groeit uit tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. Ruim vijftig jaar verder en Cameretten Festival is nog steeds hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek. Laat je ook verrassen en ontdek de topcabaretiers van morgen!

De halve finalisten hebben onder begeleiding van drie professionele regisseurs keihard gewerkt aan hun programma's en gaan die tijdens de try-outs verder finetunen. Mis het niet en zie als eerste het resultaat! En wie weet, misschien zie jij vanavond wel de winnaar van Cameretten festival 2018…

Zaterdag 16 november, aanvang 20.30 uur, inkom 10 euro: Stefano Keizers – Sorry Baby

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

Dinsdag 19 november, Filmhuis en Filmcafe, aanvang 14.00 en 20.15 uur. Entree: 8 euro, inckusief kopje koffie of thee. Het filmcafé is weer begonnen. Op de dinsdagmiddag een heerlijke film kijken. Voor diegene die geen zin hebben om 's avonds de straat op te gaan. Of voor diegene die gewoon liever overdag naar de film gaan, en in de gezellige ambiance van 't Pand een heerlijke filmmiddag willen beleven. Het film café is open vanaf 13.30 met verse koffie en thee.

De film die gedraaid wordt is Double Vies. Het verhaal speelt zich af in het Parijse uitgeversmilieu. Alain, een succesvolle uitgever en Léonard, auteur, hebben beiden de leeftijd van de midlifecrisis bereikt. Ook kunnen ze maar moeilijk om met de modernisering in de literaire wereld. Als dat nog niet genoeg was, verloopt het thuis niet goed met hun echtgenote. Hierop besluiten de vrienden hun plaats in de samenleving, met diens nieuwe regels, opnieuw op te eisen.

Meer berichten