Zoon Maurice Hermans, zangeres/actrice Astrid Cattel en pianist Harrie Herfst, volgen Toon met een avondvullend programma. Eigen foto
Zoon Maurice Hermans, zangeres/actrice Astrid Cattel en pianist Harrie Herfst, volgen Toon met een avondvullend programma. Eigen foto

'Liedjes van Toon' in theater Peeriscoop

GORINCHEM - Op vrijdag 15 november haalt Maurice Hermans, zoon van Toon, in theater Peeriscoop herinneringen op aan zijn vader. Dat doet hij in de voorstelling 'Liedjes van Toon'.

Dit is een luchtig, eigentijds, vrolijk theaterprogramma met muziek, poëzie, verhalen en kleine lieve liedjes rondom de onvergetelijke Toon Hermans. Een muzikale ontmoeting met de liedjes en grootste hits van Toon. Een avond over harmonie, passie, beleving, herkenning, liefde en over de grote dingen, die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet.

Clown

Toon Hermans was geen cabaretier. Hij noemde zichzelf een clown, en meer een feestneus dan de wijsneus, een Fratsenmaker. Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen 'de zon', het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld.

Zoon Maurice Hermans, zangeres/actrice Astrid Cattel en pianist Harrie Herfst, volgen Toon met een avondvullend programma (2 x 60 minuten) in de tijdlijn van zijn gedachten. De sfeervolle voorstelling brengt blije herinneringen en veel lieve bekende en onbekende Toonliedjes.
Een avond om nooit te vergeten…Toon leeft …hij is niet dood!

De voorstelling begint om 20.30 uur, entree is inclusief 2 consumpties, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang van de voorstelling geopend en natuurlijk wordt er weer gezellig na geborreld.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch via 0183-690022.

Meer berichten