Feathers speelt covers van The Black Crowes. Eigen foto
Feathers speelt covers van The Black Crowes. Eigen foto

Black Crowes covers met Feathers

GORINCHEM - Het gaat op zondag 24 november in het Plug In Cafe in PoGo aan de Grote Haarsekade 120 goed los. Vanaf 15.30 uur treedt dan de formatie Feathers op. De band speelt covers van The Black Crowes en kreeg daarvoor niet alleen nationaal, maar ook internationaal bekendheid.

Het authentieke geluid van de Amerikaanse band van zanger Chris Robinson en gitarist Rick Robinson blinkt uit door vette gitaarrifs en retro geluid. Feathers was al eerder te gast in het Plug In Cafe en meteen klonk toen al de vraag om de band terug te halen. Vandaar. De deuren van PoGo gaan om 15.00 uur al open. De toegangs is, als altijd, gratis. 

Pene Corrida terug 

De populaire band Pene Corrida keert op zaterdag 23 november terug in PoGo. De band verbouwt pop tot metal/hardrock en is daarmee tot ver buiten de landsgrensen beroemd en berucht. In het voorprogramma staat The Traveling Psycho Ward, vijf krankzinnige individuen, die sinds hun ontsnapping op de vlucht zijn. Ze brengen een vemakelijke show vol pure horror en krankzinningheid. Niet geschikt voor zwakke magen dus.

Het feest begint om 20.30 uur. Voorverkoop via pogo.stager@nl

Meer berichten