Ma'rcel Harteveld is zaterdag in 't Pand.
Ma'rcel Harteveld is zaterdag in 't Pand. (Foto: Sebastiaan ter Burg)

Marcel Harteveld speelt 'Weet ik veel' in 't Pand

Marcel Harteveld speelt op zaterdag 23 november om 20.30 uur in theater 't Pand 'Weet ik veel'. Entree: 10 euro.

'Er is een verpleegkundige die kan ruiken of u Parkinson heeft. Van al het internetverkeer is 10-15% porno. 66% van de millennials weet zeker dat de wereld rond is. Dit soort dingen, daar zit mijn hoofd dus vol mee. Dankzij het internet. Dat maakt mij een aanwinst voor uw pubquiz-team, maar ook een buitengewoon irritant persoon om een discussie mee te voeren. Want elk standpunt kan ik relativeren tot je er bij neervalt. Ik ga de hele avond wetenswaardigheden op u loslaten. En wat u daar aan heeft? Weet ik veel.'

Cabaretier en zanger

Marcel Harteveld (1984) is cabaretier en zanger. Hij toerde 5 jaar met Johan Fretz door het land als Harteveld & Fretz. De laatste twee jaar speelde hij één van de hoofdrollen in Soldaat van Oranje - De Musical. Daarnaast speelde hij Danni Lowinski, SpangaS, is hij cabaretier bij Spijkers met Koppen en was hij kandidaat bij De Beste Singer-songwriter van Nederland.

Op dinsdag 26 november is er weer een Filmcafe. Aanvang: 14.00 uur. Entree: 8 euro, inclusief kopje koffie of thee.

Het film café is weer begonnen. Op de dinsdagmiddag een heerlijke film kijken. Voor diegene die geen zin hebben om 's avonds de straat op te gaan. Of voor diegene die gewoon liever overdag naar de film gaan, en in de gezellige ambiance van 't Pand een heerlijke filmmiddag willen beleven. Het film café is open vanaf 13.30 met verse koffie en thee.

Bohemian Rhapsody

'Bohemian Rhapsody' volgt het verhaal van de Britse band Queen met zanger Freddie Mercury. De band werd in 1970 opgericht en breekt snel door met diverse hits als 'We Will Rock You' en 'Radio Ga Ga'. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.Todos los saben

Dinsdag  26 november, Filmhuis, aanvang 20.15. Entree: 8 euro, incliusief kopje koffie of thee

Todos Lo Saben

De in Argentinië woonachtige Laura keert voor een bruiloft samen met haar twee kinderen terug naar haar geboortegrond. Het familiefeest na afloop van de huwelijksvoltrekking krijgt een dramatische wending wanneer dochter Irene kort na een mysterieuze stroomstoring spoorloos blijkt te zijn verdwenen. Al snel rijst het vermoeden dat het tienermeisje is ontvoerd door iemand die aanwezig was op het feest!

Meer berichten