BC de Vesting: Opnieuw stil

GORINCHEM - De poging om de dinsdagmiddag inloop-bridge bij bridgeclub de Vesting dit najaar mieuw leven in te blazen, is mislukt. Er waren  slechts zes paren naar het hotel gekomen, die een huiskamerachtig middagje beleefden.

Een grote klapper kwam op naam van Willemien Bosson&Theo Lagerwerf: 64-half. Zomaar 9 procentpunt minder scoorde het gelegenheidsduo Joke van Duijn&Lex de Gunst en als beste van de rest eindigden Yke van Pinxteren&Ria Koorevaar met 50-romd.

Het bestuur van deze BC heeft besloten om deze activiteit na de derde dinsdag in december te beëindigen. 

Inloopmiddag 3 december:
1 Willemien Bosson & Theo Lagerwerf 64,58
2 Joke van Duijn & Lex de Gunst 55,21
3 Yke van Pinxteren & Ria Koorevaar 50,00

Voor de volledige uitslag, ga naar http://www.nbbclubsites.nl/club/16025

WinterSerie1

Buiten is het fris en bij bridgeclub de Vesting is dan ook de winter begonnen. Donderdag werd de eerste zitting van WinterSerie1 gespeeld en waren er geen uitgesproken resultaten.

In groep-B bereikten degradanten Jan Bennink&Tony Else wel de hoogste score door uit te komen op 59% Opmerkelijk was hier de prestatie van Servaas&Thea Peters, dit duo dat  nu ruim een jaar meespeelt legde  beslag op de tweede plek met ruim 58%, hulde!

De zege in de A-groep ging naar Truus Janssen&Annemarie ter Heide door een dikke 58-er te behalen. Tot hun eigen genoegen werden Rien Boonman&Cor de Pender tweede want zij blijven graag onder de radar. Promovendi Lex de Gunst&Arie van Noordenne zetten hun terugkeer op het hoogste niveau luister bij door derde te worden met een percentage van 55.

Winterserie1 op 28 november 2019
A-lijn
1 Truus Janssen & Annemarie ter Heide 58,68
2 Rien Boonman & Cor de Pender 56,53
3 Lex de Gunst & Arie van Noordenne 55,28

B-lijn
1 Jan Bennink & Tony Else 59,17
2 Servaas & Thea Peters 58,33
3 Corry Kooistra & Ria van Dieren 57,50

Voor de volledige uitslag, ga naar http://www.nbbclubsites.nl/club/16025  

Meer berichten