Een valse start. (Foto: Wim den Besten)
Een valse start. (Foto: Wim den Besten) (Foto: wim den besten)

Valse start GKV Enomics tegen OVVO

  Sport

Na een goede voorbereiding is het de Gorcumse korfballers niet gelukt om de eerste competitie wedstrijd de punten in eigen huis te houden. Het achttal onder leiding van de nieuw aangetrokken coach Patrick den Hertog, kon geen vuist maken tegen het sterk spelende OVVO, maar zette ondanks het verlies een goede wedstrijd neer en liet zien dat er zeker potentie zit in de spelersgroep.

GORINCHEM - De eerste 20 minuten was OVVO duidelijk de bovenliggende partij en nam ook dankzij de in de eerste helft makkelijk scorende dames een voorsprong van 5-10. GKV zette de achtervolging in en wist bij de rust een tussenstand van 9-12 te noteren. De tweede helft met Jeremy en Suzanne in de ploeg knokten de Gorcumers zich netjes terug tot 16-16 met nog 8 minuten te gaan.

Helaas drukte de tegenstander het gaspedaal weer in en wist via onder andere 2 stippen de voorsprong uit te bouwen tot 16-20. Mats deed namens de oranje zwarten nog wat terug door een mooi omdraaiballetje vlak onder de korf, maar het verschil bleek onoverbrugbaar. Eindstand 18-22. Zaterdag 14 september reist GKV af naar Purmerend voor de uitwedstrijd tegen Bep. Op 21 september is de volgende thuiswedstrijd tegen Unitas Perspectief uit Harderwijk.

Meer berichten